safari v71 beta 2

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by mnkeybsness, Apr 9, 2003.

  1. mnkeybsness macrumors 68030

    mnkeybsness

    Joined:
    Jun 25, 2001
    Location:
    Moneyapolis, Minnesota
    #1
    after visiting another forum which won't be mentioned, i happened to have found a copy of safari beta 2 version 71...

    note the BETA 2
     
  2. iJon macrumors 604

    iJon

    Joined:
    Feb 7, 2002
    #2
    yeah, take a look for me on macrumors front page, does the side show up for you?

    iJon
     
  3. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
  4. beez7777 macrumors 6502a

    beez7777

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Location:
    Notre Dame
    #4
    after i was using v71 for a few minutes, i deleted it. first, i realized i probably wasn't going to notice any difference from v67, which suits me fine for now. second, it wasn't displaying web pages correctly, even macrumers :eek:

    what are the differences in v71 from v67?
     
  5. iJon macrumors 604

    iJon

    Joined:
    Feb 7, 2002
    #5
    thank god, someone else who had the same problems i did, just to make sure i wasnt going in sane, im currently looking for 69 see if it works better. anyone with the hook up pm me.

    iJon
     
  6. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #6
    Wow anyone willing to give a Screen shot or more would be helpfull.
     
  7. mnkeybsness thread starter macrumors 68030

    mnkeybsness

    Joined:
    Jun 25, 2001
    Location:
    Moneyapolis, Minnesota
    #7
    i'm not sure what you mean by the side...here's a screen shot of the page with v71
     
  8. beez7777 macrumors 6502a

    beez7777

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Location:
    Notre Dame
    #8
    well i usually like to browse the threads shown on the right side of the screen uner recent comments, and since v71 didn't show them, back to 67 for me :)
     
  9. benixau macrumors 65816

    benixau

    Joined:
    Oct 9, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
    #9
    whats stability like. if it better than 67 then DAMN!

    we need macrumors.com. how do we survive without it. i have stability problems with v67. suprisingly only when i was at an apple site.
     
  10. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #10
    I see they fixed the file cannot upload bug in v67.

    right now I cannot upload a file onto anysite, I'm forced back down to v60 :eek:
     
  11. mnkeybsness thread starter macrumors 68030

    mnkeybsness

    Joined:
    Jun 25, 2001
    Location:
    Moneyapolis, Minnesota
    #11
    i'm not having that problem that all of you speak of with the stuff on the right side of macrumors.
     
  12. iJon macrumors 604

    iJon

    Joined:
    Feb 7, 2002
    #12
    yeah you are because im looking at your screen shot right now. it should have a link to all the latest threads.

    iJon
     
  13. NavyIntel007 macrumors 65816

    NavyIntel007

    Joined:
    Nov 24, 2002
    Location:
    Tampa, FL
    #13
    Damn, how come everyone has the hook up but me?
     
  14. sparkleytone macrumors 68020

    sparkleytone

    Joined:
    Oct 28, 2001
    Location:
    Greensboro, NC
    #14
    oh man. i just noticed. this build has brought back the alignment issues on the forum. it has also brought some new rendering issues. hopefully these don't show up in whatever the official build is going to be.
     
  15. mac15 macrumors 68040

    mac15

    Joined:
    Dec 29, 2001
    Location:
    Sydney
    #15
    Alignment is fine with me, that damn tab bug is still there, close all your tabs until you are left with 1 window and it resizes to fit the toolbar, something thats been there since v62
     
  16. mnkeybsness thread starter macrumors 68030

    mnkeybsness

    Joined:
    Jun 25, 2001
    Location:
    Moneyapolis, Minnesota
    #16
    you are right!

    i had to check for myself in camino to see what you really meant. i guess i really don't use that function at all...must be some type of php script-reading error
     
  17. MacBandit macrumors 604

    MacBandit

    Joined:
    Aug 9, 2002
    Location:
    Springfield, OR (Home of the Simpsons)
    #17
    Just use the, "view active threads button". It's all I ever do. In fact I have that linked to my bookmark bar so that when I want to see whats happening at MacRumors.com I just click it and it gives me the latest list.
     

Share This Page