Safari won't work even after reinsta

Discussion in 'macOS' started by M@netic, Apr 29, 2005.

  1. M@netic macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2005
    #1
    After I installed Tiger, safari stopped working. I reinstalled from package file on the DVD, but it still won't work.

    =( anyone getting the same problem?
     
  2. R-J macrumors newbie

    Joined:
    Jan 24, 2004
    Location:
    Belfast, Northern Ireland
    #2
    Im having exactly the same problem and have done as you did, reinstalled it. It seems to attempt to load by boucning twice in the dock but then instantly closes

    ...its very annoying as it wrecks the whole build up of excitement surrounding Tiger's launch, for me its worse than the disaster of 10.3.9. If anyone else had this problem and sorted it could you please advise me on what we need to do?

    Cheers!
     
  3. M@netic thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2005
    #3
    nuts

    keep sending error reports!

    complaint #2 -- WHAT HAPPENED TO MAIL? IT LOOKS SO UGLY :eek:
     
  4. R-J macrumors newbie

    Joined:
    Jan 24, 2004
    Location:
    Belfast, Northern Ireland
    #4
    Oh Ive managed to fix Safari 2.0 and it works now perfectlty :D. It wa to do with the third party applications in the inputmanager folder (i just used spotlight to find it, but its in library somewhere). I had to remove iGetterIMBundle - I dont know what it did but Im not missing it...yet!
     
  5. Abstract macrumors Penryn

    Abstract

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Location:
    Location Location Location
    #5
    Maybe you should delete the Safari app and all the files that have to do with Safari. Deleting the application alone may not do the job, as suggested above.
     
  6. M@netic thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2005
    #6
    yay

    it's working now, thanks~

    man mail is ugly
     

Share This Page