safari ??

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by fjs08, Dec 7, 2003.

  1. fjs08 macrumors 65816

    Joined:
    Jun 25, 2003
    #1
    Hi,
    I noticed that with Safari, when I go to some of the online news sites, I can't view the videos they offer. I have Windows Media player for OSX, etc and I have Panther too.

    Just curious why I can't view these??

    Frank
     
  2. johnnyjibbs macrumors 68030

    johnnyjibbs

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Location:
    London, UK
    #2
    Are you waiting long enough for them to load?

    I use the online videos at the BBC News website and you have to wait a while for them to load before they start streaming (RealOne player) even on a broadband network.

    Also, have you updated to Windows Media Player 9 Series?
     
  3. Coca-Cola macrumors 6502

    Joined:
    Dec 10, 2002
    Location:
    WA
    #3
    Hmmm, this doesn't sound like a safari problem. I think the problem is something in the safari library causing problems. Look for a strange file in library>safari. I found an odd MS Player Document in there once that was keeping me from seeing more than two images within my browser.
     
  4. fjs08 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 25, 2003
    #4
    Johnny,
    >>have you updated to Windows Media Player 9 Series?<<
    I have. Is there a specific one for Panther?? I have WMP 9.0.0.
    Frank
     
  5. fjs08 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 25, 2003
    #5
    >>I think the problem is something in the safari library<<

    Another stange happening is when I click on the Printable Page for my online account with my bank, it only redraws the same page. On my Windows box with XP, I do get the printable page. Plus, I was on MSNBC.com looking at the news. On my XP box, when I place the cursor on the main page selections, I get a huge dropdown menu for each section, which I don't get with Safari, or with Microsoft Inernet Explorer for Mac either. No biggie, but just curious.

    Frank
     
  6. khellendros macrumors newbie

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Location:
    NY (Albany County)
    #6
    Do you have the "Block Pop-Up Windows" option on? If the printable version opens in a new window, this could be what's happening. this happens sometimes for me. I just temporarily turn that off, and then put it back on again.
     
  7. fjs08 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 25, 2003
    #7
    >>Do you have the "Block Pop-Up Windows" option on?<,

    Just checked and it is has been unchecked.

    Frank
     

Share This Page