Safri, Firefox, Chrome, all do not load web pages correct, any ideas? (photo included

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by al82, Jul 11, 2012.

  1. al82, Jul 11, 2012
    Last edited by a moderator: Jul 11, 2012

    macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2008
    #1
    I was wondering if anyone could help me, over the last few weeks 20% of my web pages load as below. As you can see pictures do not load correctly, web pages display incorrect.

    I have tried:
    -repair disk permission
    -use a different web browser (safari,chrome,firefox)

    I can not understand why this is happening. Does anyone have any suggestions?

    [​IMG]
     
  2. macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #2
    Safari > Preferences > Appearance > Display images when the page opens

    Also, make sure you don't have any ad-blockers or extensions that may be interfering.
     
  3. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2008
    #3
    Thanks for the reply.

    That does not seem to make a difference, it also happens with safari, firefox and google chrome.

    My brother is here and it just happened on his MBP too, hmmmmm.

    I would say it is something to do with my wifi, but my Sony tv which has a web browser can load all the same site without any issues at all.

    Also i have not changed anything in the router settings and have been with this ISP with the same router for 3 years, no issues.
     
  4. macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #4
    Have you cleared your browser cache and cookies?
    Have you tried restarting your Mac?
    Have you tried resetting your router?
     
  5. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2008
    #5
    I have but i will do all again now just to be sure and report back. Thank you.
     
  6. macrumors 603

    Michaelgtrusa

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Location:
    Everywhere And Nowhere
    #6
    I'm thinking dns prefetching?
     
  7. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2008
    #7
    "Have you cleared your browser cache and cookies?
    Have you tried restarting your Mac?
    Have you tried resetting your router?"

    That did not make a difference :-s

    Thank though.

    The poter above i will google dns preface as i know nothing about what that means. Thanks for the suggestion.
     
  8. macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #8
    If you haven't already done so, try changing your DNS servers on your Mac and your router to OpenDNS servers. This will show you how: Why am I being redirected to other sites?
     
  9. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Location:
    India
    #9

    Hello,

    Is it happening with all the website or any particular website?
    Try to update flash player/shock wave player and java updates , that might help you out

    Thanks
     
  10. macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #10
    Flash and Java wouldn't have any effect on images being displayed on sites like the one in the OP's post that you quoted.
     
  11. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2008
    #11
    Thank you all for the replies. It happens on every site i can think of, i think BBC News is the only regulars site i go to where it has yet to happen.

    I reset my router completely even though i never changed any of the settings. Will see if it helps and report back, thank you all.

    Will also try changing DNS servers as suggested, thanks again.
     
  12. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2008
    #12
    So far this method seems to be working :) i will continue to use it for the next 24 hours and report back.

    Does anyone know why suddenly i would need to this? havent needed to before. Odd.
     
  13. macrumors 603

    Michaelgtrusa

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Location:
    Everywhere And Nowhere
    #13



    I had a feeling it was dns related.
     
  14. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 13, 2008
    #14
    Just to report back. It worked i changed the DNS settings as suggested above and it worked, THANK YOU EVERYONE.

    I had never messed with any of the settings of my router but for some reason i needed to do the above.
     

Share This Page