Sat. Morning - Is MobileMe Working?

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by wolfpackfan, Jul 12, 2008.

  1. macrumors 68000

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Location:
    Cary, NC
    #1
    I was hoping things would be better with the light of day, but I still can't get MobileMe to do much for me. When I go into www.me.com, it won't pull up my calendar. It just sits there with a spinner saying Loading. The same for Contacts. If I try to access it in Outlook on my PC, I can't get it to retrieve any email folders or even send any email out. Plus everything I try to do on me.com is so excruciatingly slow.

    This is all very disappointing.
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Location:
    Scotland
    #2
    Nope - it's still not up and running. The .mac page still says it is down for maintenance.

    This is the third day now - so I don't expect MobileMe to be running now until after the weekend.
     
  3. JNB
    macrumors 604

    JNB

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    In a Hell predominately of my own making
    #3
    dot Mac is terminated.

    Mobile Me is "up," in a way, but it's obvious it's going to take some time, maybe days to hash through all the issues folks have had with it. I discovered accidentally that it really doesn't like WebKit. Safari & Firefox are fine, or as much as any browser is right now.
     
  4. macrumors regular

    Joined:
    Jun 11, 2008
    #4
    Are you going to me.com? It's been working on and off since yesterday. mac.com hasn't been working.

    Also, everything (including calendar) seems to be working for me. I did have problems yesterday but I synced my desktop to it (forced it to overwrite the data on MM) and then it seemed to start working.
     
  5. macrumors 6502

    Joined:
    Mar 9, 2006
    #5
    So I go to System Preferences and then .Mac. I'm running tiger 10.4.11. I enter my MobileMe login information and it says it works fine. It says password is valid, as it's the same password I use for logging into the website.

    I click on the Sync tab and it just sits there for a long time saying "Getting .Mac Info." Eventually it pops up and says .Mac login failed.

    What am I doing wrong?

    -Chris
     

Share This Page