SE S700i With 10.4.3

Discussion in 'Mac Accessories' started by Kalinatek, Nov 25, 2005.

  1. Kalinatek macrumors regular

    Joined:
    Aug 29, 2005
    #1
    i am trying to send some picx to my iMac G5 , the first couple of times everything was fine but now i cant send anything and am not sure whats the problem... i tried to do every trick in the book to send picx again to my iMac but i just cant..


    Any Help guys ?
     
  2. simie macrumors 6502a

    simie

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Location:
    Sitting
    #2
    Have you tried using bluetooth if you are using USB
     
  3. Kalinatek thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 29, 2005
    #3
    am using BT , i dont have a USB cable for the mobile..
     
  4. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #4
    Read somewhere that when the new SE phones and Macs refuse to "talk" over Bluetooth one possible solution is to remove the other device on both phone and Mac and do a completely new pairing...

    ...or was that one of the tricks in the book...? ;)
     
  5. Kalinatek thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 29, 2005
    #5
    i did that already ... i deleted my mobile from my mac twice and everything that is related to it , then i paired them again .... same problem..
    :(
     
  6. Counterfit macrumors G3

    Counterfit

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    sitting on your shoulder
    #6
    Not sure what to say here, other than my PB can see my S710a just fine.
     

Share This Page