Service pack 2 help ...

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by Ryan118, Mar 22, 2007.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Location:
    UK
    #1
    I shouldn't have done this but i install windows XP on my Imac Intel core 2 duo using boot camp. Every went fine .... But them i Had to install SP2 For the drivers. so i got the sp2 disk and tried to install. But just before the installation was complete it said that a 4 additional megabytes were required ... What the ..
    I have 22Gb of room for windows.

    Please help

    Ryan.
     
  2. macrumors 68020

    Osarkon

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    Wales
    #2
    Wait, so you tried installing XP without SP2?

    You need to install it with. if your disk doesn't have sp2 integrated, you need to slipstream it. A quick google search or on this forum will show you how to do that. I'm surprised you managed to install XP at all without SP2 there.
     
  3. macrumors 68020

    Father Jack

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Location:
    Ireland
    #3
    I'm a silly ars* (as well) I too, tried to install Xp with SP1.
    Yes I know Bootcamp clearly states that:
    a. Xp must have SP2
    b. Xp must be on a single disk
    c. Xp must not be an upgrade

    As I said I'm a silly ars* :confused:

    At the moment I'm waiting for Xp with SP2 from an eBay seller. ;)

    Silly Ars* FJ :eek:
     
  4. macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2006
    #4
    I successfully updated to sp2 in boot camp 1.1.2

    I had the same issue upgrading from a sp1 installation. After several attempts, I changed the uninstallation directory to a folder in the root, and it worked just fine. Now that I installed the updated drivers from boot camp 1.2, everything is working. No unknown devices.
     
  5. macrumors 6502

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Location:
    Jax
    #5
    Sorry to bring an old thread back to life but which folder did u drop it in the root?
     

Share This Page