Shake on a Macbook Pro?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by damienvfx, Sep 13, 2006.

  1. damienvfx macrumors regular

    damienvfx

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Location:
    Los Angeles, CA
    #1
    Is anyone out there running Shake on a Macbook pro? Does it run ok, or is it too taxing on the laptop?
     
  2. bogen macrumors newbie

    Joined:
    Jun 22, 2006
    #2


    It will run fine. Apple demoed Shake on a intel imac at NAB. its faster than the Dual G5


    enjoy

    bog
     
  3. dcv macrumors G3

    Joined:
    May 24, 2005
    #3
    With all the recent talk of Snakes on a Plane I thought the title said "Snake on a MacBook Pro" :rolleyes:




    (sorry)
     
  4. MovieCutter macrumors 68040

    MovieCutter

    Joined:
    May 3, 2005
    Location:
    Washington, DC
    #4
    Depends on the type of nodes you're running and how many, but runs great overall.
     
  5. bogen macrumors newbie

    Joined:
    Jun 22, 2006
    #5

    I love your sig have a good one
    bogy
     
  6. Kingsly macrumors 68040

    Kingsly

    #6
    good, I was hoping you'd say that.
     

Share This Page