Shuffle for Podcasts?

Discussion in 'iPod' started by AtHomeBoy_2000, Oct 4, 2006.

  1. AtHomeBoy_2000 macrumors 6502a

    AtHomeBoy_2000

    Joined:
    Feb 3, 2005
    #1
    I was thinking of putting an iPod Shuffle (2G) on my christmas list. The goal is to have the iPod simply for listening to Podcasts. Does the Shuffle allow you to load Podcasts onto it?
     
  2. MovieCutter macrumors 68040

    MovieCutter

    Joined:
    May 3, 2005
    Location:
    Washington, DC
  3. 2nyRiggz macrumors 603

    2nyRiggz

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Location:
    Thank you Jah...I'm so Blessed
  4. AtHomeBoy_2000 thread starter macrumors 6502a

    AtHomeBoy_2000

    Joined:
    Feb 3, 2005
    #4
  5. milo macrumors 604

    Joined:
    Sep 23, 2003
    #5
    Yep, it will play podcasts. You just can't autofill podcasts (and it only plays them in order, they're ignored in shuffle play). Just add them by dragging in iTunes. I mainly listen to podcasts on mine these days.

    FM tuners and other iPod add ons won't work on shuffle, it doesn't use a standard iPod dock connection.


    My condolences on living in Schaumburg.
    (although make sure you check out the new Entourage restaurant, it's pretty cool)
     
  6. AtHomeBoy_2000 thread starter macrumors 6502a

    AtHomeBoy_2000

    Joined:
    Feb 3, 2005
    #6
    Oh I know that. I am just wondering if there might be a dock connection to shuffle adaptor so the FM and charger gear might will work with it..

    Looks like a nice resteraunt, but it's not cheap! ouch!
     
  7. Phatpat macrumors 6502a

    Phatpat

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Location:
    Washington DC
    #7
    On a related note: I swear I used to be able to drag songs around to determine the location in the playlist on my 1G shuffle. I am no longer able to do this. Am I missing something?
     
  8. Phatpat macrumors 6502a

    Phatpat

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Location:
    Washington DC
    #8
    Nevermind, found it. In the column sort headings at the top, I had to click on the number heading in the very far left. I was then able to drag and drop to different locations.
     

Share This Page