Siamese Twins Jedi Knight II

Discussion in 'Games' started by PowermacG5, Sep 3, 2005.

  1. PowermacG5 macrumors regular

    PowermacG5

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #1
    Why are there two character models attachached to each other in my Jedi Knight II game? I tryed the update it did not fix. I also reinstalled. The console said something about shaders? Please help. This is very annoying becuase you can see it when your using the lightsaber which is the only weopon worth using!! :confused:

    This is not in force speed.
     

    Attached Files:

  2. AoWolf macrumors 6502a

    AoWolf

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Location:
    Daytona Beach
    #2

    Whoa there way to much info! I mean maybe you could have put a warning on your post! :p ;)
     
  3. PowermacG5 thread starter macrumors regular

    PowermacG5

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #3
    ha ha... thanks for you worthless imature info
     
  4. AoWolf macrumors 6502a

    AoWolf

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Location:
    Daytona Beach
    #4
    Sorry I had to it gave me a chuckle. Could you post a screen of your video settings.
     
  5. eva01 macrumors 601

    eva01

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Location:
    Gah! Plymouth
    #5
    Wow isn't someone a bit uptight and high strung.

    Why don't you ask the company that made the game or ported it to OS X than asking on a forum if all you want is the exact reason why and nothing else.
     
  6. PowermacG5 thread starter macrumors regular

    PowermacG5

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #6
    Details

    Here are all the video settings. And this is the error the console is getting when it happens. It only happened on one of the chapters of the game.
     

    Attached Files:

  7. PowermacG5 thread starter macrumors regular

    PowermacG5

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Location:
    Grand Rapids, MI
  8. AoWolf macrumors 6502a

    AoWolf

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Location:
    Daytona Beach
    #8
    I would try turning off the settings one by one. I am pretty confident its a settings issue if you reinstalled and have it patched...
     
  9. Dagless macrumors Core

    Dagless

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Location:
    Fighting to stay in the EU
    #9
    aww i was hoping this would have been about siamese twins playing a character who's siamese too, or another random and maybe even vaguely funny thing.
     

Share This Page