Siri Voice Very Robotic

Discussion in 'iOS 7' started by Macdude2010, Aug 18, 2013.

  1. macrumors 65816

    Macdude2010

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Location:
    The Apple Store
    #1
    Hello,
    So I sold my 64GB iPhone 5 and needed to transfer over everything to my 16GB 5, I did that through a backup and restore, it went rather easily. Now, I am having this problem where Siri's voice sounds very robotic, and it is very noticeable compared to my iPad running iOS 7, any tips on fixing it, I've already tried to reset all settings a few times.
    Thanks
     
  2. macrumors 603

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #2
    A full restore without putting your backup on would fix it. It happened to me with beta 3 and I did a full restore.
     
  3. macrumors member

    Joined:
    Aug 14, 2013
    #3
    Well .... it ... is a

    ...robot

    :/
     
  4. macrumors 65816

    Joined:
    May 1, 2013
    #4
    Siri uses the old iOS 5 voice sporadically, this may be fixed when the new voices are not in beta.
     
  5. macrumors 603

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Location:
    Florida
    #5
    Probably just a server side issue. Can be fixed by doing a full restore without restoring from backup.
     

Share This Page