Site not loading

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by fivetoadsloth, Feb 13, 2007.

  1. fivetoadsloth macrumors 65816

    fivetoadsloth

    Joined:
    Aug 15, 2006
    #1
    I dont know if this is a sysem wide error or something with my connection but the site is not loading for me correctly. I get the side boards on the left and right but where the stories should be im getting the box that has the "old stories" but nothing else. Anyone else having this?
     
  2. gauchogolfer macrumors 603

    gauchogolfer

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Location:
    American Riviera
    #2
    I had it too for a minute or two, but it's dandy for me now.
     
  3. AoWolf macrumors 6502a

    AoWolf

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Location:
    Daytona Beach
    #3
    Getting "Be back soon"
     
  4. fivetoadsloth thread starter macrumors 65816

    fivetoadsloth

    Joined:
    Aug 15, 2006
  5. gauchogolfer macrumors 603

    gauchogolfer

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Location:
    American Riviera
    #5
    No worries, I almost started a new thread also, before I saw yours. ;)
     
  6. mac-convert macrumors 6502a

    mac-convert

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Location:
    Are we there yet?
    #6
    For about the last two weeks - and only on this site - this one link will never load. I grabbed this from the Window | Activities selection. It happened once before and went away by itself. Very annoying to have to hit the stop button all the time. Otherwise it times out.

    http://www.awltovhc.com/image-462641-5032657

    I can't even get to the site with a new browser, even without the image link. Here's what networksolutions has on the site (some information omitted on purpose):

    Registrant:
    Commission Junction
    530 East Montectio St.
    Santa Barbara, CA 93103

    Domain Name: AWLTOVHC.COM

    Domain servers in listed order: Manage DNS

    NS2.MEDIAPLEX.COM
    NS1.MEDIAPLEX.COM
     
  7. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #7
    I got rid of that image.

    The front page not loading was a mistake on my part.... fixed now.

    arn
     
  8. mac-convert macrumors 6502a

    mac-convert

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Location:
    Are we there yet?
    #8
    Oh - Thank You!!! :D :D

    I should have mentioned it sooner. :( :D
     

Share This Page