site not working

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Mord, Jul 26, 2004.

  1. macrumors G4

    Mord

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Location:
    Old York
    #1
    why dose macbytes and the frount page not work right now it gives me some odd instructions

    "
    Warning : mysql_connect(): Host '192.168.1.4' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/macrumor/public_html/csspvt/cssdbinit.inc on line 8
    Unable to connect to database"
     
  2. macrumors regular

    emdotdee

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Location:
    Widnes, Cheshire, England.
    #2
    i'm getting this message too :(
     
  3. macrumors 65816

    yamabushi

    Joined:
    Oct 6, 2003
    #3
    The same thing happened not that long ago. At that time there was apparently a problem with one of the servers. It appears to have happened again. Not good. :(
     
  4. macrumors 68030

    Capt Underpants

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Location:
    Austin, Texas
    #4
    I am having the same problem. I'm sure someone's working on it, though.
     
  5. Administrator emeritus

    Mudbug

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Location:
    North Central Colorado
    #5
    the server's got gas - we're working on it. ;)
     
  6. macrumors G5

    nagromme

    Joined:
    May 2, 2002
    #6
    Cool. Meanwhile, I see the forums ARE still working :)
     
  7. macrumors 68040

    applemacdude

    Joined:
    Mar 26, 2001
    Location:
    Over The Rainbow
    #7
    Yea main site and forums are hosted in diffrent servers
     

Share This Page