Site problem??

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by rdowns, Jan 14, 2005.

  1. macrumors Penryn

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #1
    For the past few days, when I hit my back button to go back a page or exit a forum, it is not taking me back to the spot on the page where I was earlier. It takes me to the top of the page. Seems to happen about 75% of the time and in many different areas of the site. BTW, using Safari, latest build. Anyone else experiencing this?
     
  2. macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #2
    Sometimes there is a "lag" time before it relocates position for me. I attibuted that to the busy server, but what do I know. I was just glad to avoid the "busy server" screen! :rolleyes:

    Woof, Woof - Dawg
     
  3. macrumors 6502

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Location:
    Perth, WA, Australia
    #3
    same thing, more like 100% of the time thou
     
  4. Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Kepler-452b
    #4
    The forum software was updated to vBulletin 3.0.4 last week. I've noticed a few little differences in behavior too.
     
  5. macrumors 6502a

    Hoef

    Joined:
    Jul 11, 2004
    Location:
    Houston, TX..... (keep walking)
    #5
    Wow it is like finding a buddy who was also taken by aliens .... I have the same thing and it drives me nuts. I do have it with more sites and at first I thought it was a difference between firefox Mac vs PC. It must be a setting but haven't found it yet. I sure hope it is not a site specific server setting.
     
  6. thread starter macrumors Penryn

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #6
    Are you ever going to fix this?

    This problem is making reading the forums a hassle.
     
  7. Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Kepler-452b
    #7
    I don't think there is anything we can fix. As far as I know, this is just how this version of vBulletin works. I've noticed that it handles cached pages differently, allowing browsers to use a local copy, which isn't correct if you go back to a page that has since changed. So I end up refreshing more often if I know I'm returning to a page that has new posts.
     
  8. macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #8
    i often get the site is too busy message and also problems loading the forums it will just hang there for ages ? maybe it this piece of crud windblows box im using at work here though ?

    o , on a different note i love the message you get when looking at applelegal.com with a Microsoft browser THAT is too funny
     
  9. arn
    macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #9

    This isn't anything we've done differently... haven't changed anything. I think it's more of a browser behavior.

    arn
     
  10. thread starter macrumors Penryn

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #10
    The server update seems to have fixed this problem.
     

Share This Page