Site problems

Discussion in 'Site News' started by Mr. Anderson, Jun 4, 2002.

  1. Mr. Anderson Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #1
    Does anyone else notice that the site is loading really slowly?
     
  2. jelloshotsrule macrumors G3

    jelloshotsrule

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Location:
    serendipity
    #2
    Re: Site problems

    i too am noticing said problem.

    i just thought it was me....
     
  3. Mr. Anderson thread starter Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #3
    its better now, so what ever it was passed. But it was very frustrating.
     
  4. eyelikeart Moderator emeritus

    eyelikeart

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Location:
    Metairie, LA
    #4
    re: problems

    very much so earlier...

    was part of my problem in triple posting then deleting them after...

    then I couldn't even connect...

    it's running smoothly now though...he he he ;)
     
  5. Mr. Anderson thread starter Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #5
    Re: re: problems

    um, yeah, good excuse;)

    I am curious what happened though, because its not like there were that many people online when it was going on.
     
  6. AmbitiousLemon Moderator emeritus

    AmbitiousLemon

    Joined:
    Nov 28, 2001
    Location:
    down in Fraggle Rock
    #6
    reminds me of what happened some weeks back, when arn told us the server starting eating up tons of ram for no particular reason. serious slow down back then.

    slow downs like that seem to happen here at MR every few weeks regardless of the number of people online. arn usually gets things sorted out quickly.
     
  7. eyelikeart Moderator emeritus

    eyelikeart

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Location:
    Metairie, LA
    #7
    Re: Re: re: problems

    hey! it's true...I don't need to boost my postcount by double & triple posting...

    I'll admit though that I didn't think it would matter much after I finally got back on that there was a double... ;)
     
  8. Mr. Anderson thread starter Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #8
    Well, it happened again.

    I think we'll need to start up an XServe fund soon so we can get arn one in 2003....

    I just hope these random RAM epileptic fits don't happen more often or during MWNY
     
  9. eyelikeart Moderator emeritus

    eyelikeart

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Location:
    Metairie, LA
    #9
    yeah I saw that...

    I felt like an addict who needed a fix and couldn't get anything while I couldn't connect!! :eek:
     
  10. Mr. Anderson thread starter Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #10
    What concerns me is that this is the second day in a row. I wonder what's going on. If this happens tomorrow then we might be in trouble.
     
  11. eyelikeart Moderator emeritus

    eyelikeart

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Location:
    Metairie, LA
    #11
    imagine the chaos if this happens during MWNY?! :eek: :eek: :eek: :eek:
     
  12. Mr. Anderson thread starter Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #12
    I don't think people would even know if it happened during the keynote, the system will slow down then even without this little hiccup, so they'd just imagine it was too many users trying to get on.

    Wouldn't be fun, no matter what...
     
  13. eyelikeart Moderator emeritus

    eyelikeart

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Location:
    Metairie, LA
    #13
    true...

    remember also that arn's setting up an IRC for the event...

    I hope it works out...but we'll see... ;)
     
  14. Mr. Anderson thread starter Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #14
    I'll be very interested to see how much effect the IRC has on the site load. If we could get some data on that after the event that would be cool. It will be hard to out do WWDC for numbers of members online at the same time, but with all the new members it probably will happen. I don't look forward to seeing the 'you can post now' screen. I'll end up going somewhere else to get info on the keynote like I did last time.

    D
     
  15. eyelikeart Moderator emeritus

    eyelikeart

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Location:
    Metairie, LA
    #15
    ha ha ha...I think u have a nice point...

    I'm still going to try it out...if I cannot get through, I've got a section of my buddy list devoted to those will be able to give me the play by play if needed... ;)
     
  16. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  17. Macmaniac macrumors 68040

    Macmaniac

    #17
    Arn the frontpage has a new format, is this the new one or are you experimenting?
     
  18. eyelikeart Moderator emeritus

    eyelikeart

    Joined:
    Jan 2, 2001
    Location:
    Metairie, LA
    #18
    I do like the new look for the front page...much cleaner looking...

    arn u are doing such a great job! :D
     
  19. Macmaniac macrumors 68040

    Macmaniac

    #19
    I liked the old one better, It was smooth like OS X, the new one is to boxy, it remids me of a winblows site.
    Just a thought.
     
  20. Mr. Anderson thread starter Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #20
    Well, that will definitely help, but you'll also have a lot of people in the forums, but reloading the simple html text file is great, don't remember it, funny that.

    where did you get the updates from? Where you doing the updating yourself? How are you going to handle MWNY if you have to work?
     
  21. benjaminpg macrumors regular

    Joined:
    Apr 21, 2002
    Location:
    Salt Lake City, UT
    #21
    New site design

    Today I noticed that in OmniWeb 4.1b7, the new page layout loads incorrectly. The right column is very thin, about 30 pixels wide. The headings are full size, though. The rest of the page seems to be rendering correctly. In addition, it seems to render correctly in Internet Explorer 5.1
     
  22. AmbitiousLemon Moderator emeritus

    AmbitiousLemon

    Joined:
    Nov 28, 2001
    Location:
    down in Fraggle Rock
    #22
    thats pretty typical for ow. it seems to have problems positioning things. most people never notice, but the majority of sites ow renders have issues like that. good news is that the next release is supposed to have "improved standards support" ... we can hope right?
     
  23. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #23
    I think it is an Omniweb Beta 7 problem... 4.0.6 works. I'll see if I can fix it... but it's a bit variable a problem... it works sometimes, othertimes no...

    arn
     
  24. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  25. jelloshotsrule macrumors G3

    jelloshotsrule

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Location:
    serendipity
    #25
    is it me or did this page just get dog slow

    it could be me....
     

Share This Page