Sith name options

Discussion in 'Community' started by AlphaTech, May 25, 2002.

  1. macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #1
    Alright, most of you would remember the jedi name thread that was up a few days ago. Well, I just found another jedi naming application that gives you the Sith name as well...

    Follow the dark path and download it here... http://www.versiontracker.com/moreinfo.fcgi?id=14904&db=macosx

    My Sith name is Darth Adacza Worgad... be afraid, be very afraid.... muahahahahahaaaa
     
  2. macrumors 68040

    MacAztec

    Joined:
    Oct 28, 2001
    Location:
    San Luis Obispo, CA
  3. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #3
    Hey MacAztec, or should I say greetings Darth Deakil Deapde :D.. Did you like this one better then the one that only gives jedi names??? I did, mainly because I can go to the dark side... Oh, wait, I'm already there (seeing the charred newbies bodies all over the place, and a few non-newbies too). :D
     
  4. macrumors regular

    Joined:
    Feb 18, 2002
    Location:
    Lost Angeles
    #4
    Are there any audio engineers using the name Darth Fader?
     
  5. macrumors 68030

    britboy

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Kent, UK
    #5

    bom bom.... :rolleyes: I'll admit, it made me chuckle!

    You can call me Darth Perpar Plyfpe. I am terrible, i am fearsome, i am... going to bed with my teddy bear.
     
  6. macrumors 6502

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Location:
    Clovis, CA USA
    #6
    please!

    Can someone to me? Please!!

    both names, thanks!

    - Jeremy Brownstein

    - TiMacLover
     
  7. macrumors 68030

    britboy

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Kent, UK
    #7
    Re: please!

    It needs your mothers' maiden name, and the place you were born (and please don't answer 'in hospital'!)
     
  8. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #8
    Re: please!

    Dude, just download it and do it yourself!

    It runs under OS X... sheesh
     
  9. macrumors 6502

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Location:
    Clovis, CA USA
    #9
    Sheesh, you wana fix my iMac 266mhz problem with the start up disk so I can run OS X? And you wana buy me OS X on a cd for $100? And you wana give me 128 RAM Chip so I can run OS X? huh huh, thats what I thought, azz hole.... so any, can you ?
     
  10. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #10
    Then go and download the classic version ya mook... All you have to do is look.. you know, the thing you do with your eyes, but you have to use your brain too. :rolleyes:
     
  11. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #11
    Send me the friggin iMac, with return shipping, and my start fee and I will work on it. All hardware WILL be extra. My normal time estimate is 3-5 hours at $75/hour. Once the check clears, I will start working on it, not before.
     
  12. macrumors 68040

    MacAztec

    Joined:
    Oct 28, 2001
    Location:
    San Luis Obispo, CA
    #12
    nonono!

    TiMacLover, send me your iMac, and I will work on it. Give me 125 bucks, and i will set it up for you. Memory is extra. Programs are free!
     
  13. macrumors 68040

    MacAztec

    Joined:
    Oct 28, 2001
    Location:
    San Luis Obispo, CA
    #13
    Alpha...

    Yes, I think this is alot better than the last one...
     
  14. macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #14
    Right now I would stay 100 yards away from Alpha's flamethrower range...as he is on a streak tonight.

    So all those in favor of a hideout that is flamewar proof:
     

    Attached Files:

  15. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #15
    KC, you forgot one thing... I have sniper squads too :D... I usually hammer the target from a distance with the snipers and then send in the flamethrower crew to finish things off. Makes for a new bbq effect. :D

    Oh, and I do have several 50 cal sniper rifles equiped with rounds that will punch through armor.

    I recently picked up a few railguns, particle weapons and plasma throwers too. They may not have the same range as the sniper rifles, but they go through armored targets like they are not even there. :D The safest place to be when I get going, is either behind me (or with me) or off the planet. :D

    The 11th commandment "thou shall not suffer an idiot to live" words to live, and kill, by. :D
     
  16. macrumors 68030

    britboy

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Kent, UK
    #16

    Being offline would probably do the trick too :rolleyes:

    I thought the 11th commandment was "thou shalt not get caught"?
     
  17. macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #17
    No worries, AlphaTech. I always come prepared... :D
     

    Attached Files:

  18. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #18
    britboy, I always mix up the 11th and 12th commandments... :D

    As for your shelter KC... guess you haven't heard of tactical nukes... :D I have several, along with an orbital launching platform that can be used to strike anywhere on earth.
     
  19. macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #19
    Obviously my shelters are useless now.

    I wonder if I can take second-in-command with the Ultra-Orbit Flamethrower! :D
    __________________

    Fear the King.
     
  20. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #20
    In order to qualify for that position, and to actually interview for it, you have to be a Sith lord. No jedi allowed. :D You then have to work your way up the ranks... and show that you are worthy :D...
     
  21. macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #21
    So, what do I do for that?
    __________________

    Fear the King.
     
  22. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #22
    You must walk the path of the dark side... muahahahahaaaa.. I've been doing that for years :D

    You will also need a Sith lord name... via the utility linked to above.

    Once you come to the dark side, the real fun begins :D
     
  23. macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #23
    My Sith name is: Darth Andlan Monfan

    Sounds pretty cool.

    Now, to step 2.
    __________________

    Fear the King.
     
  24. thread starter macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #24
    Send me a pm with your qualifications, and why you think you deserve the position... :D
     
  25. macrumors regular

    Joined:
    Apr 23, 2002
    Location:
    Eugene, OR
    #25
    I heard another way to make your star wars name. You take the car you drive and the last perscription medication you took. Then you insert them in the correct places. Here is the model. Prince ( cars name) of ( perscription medication). So mine would be prince windstar of codein. Some of thies are pretty funny but obviously it only gives you a royalty name.

    Anyway here are mine from the program

    Reiza Suwhi

    Darth Zacsuh Whirza
     

Share This Page