Skype auto mounts on startup help

Discussion in 'macOS' started by ninjured, Nov 16, 2006.

  1. ninjured macrumors member

    Joined:
    May 29, 2005
    #1
    I installed skype and clearly did something wrong now everytime i boot up it seems to be mounted and tries to start the install. How do i fix this ? Any help would be great.
     
  2. 2nyRiggz macrumors 603

    2nyRiggz

    Joined:
    Aug 20, 2005
    Location:
    Thank you Jah...I'm so Blessed
    #2
    Did you put the skype icon into your app folder as yet...if you have then eject that sykpe mount and delete the dmg.

    Also check to see if you got sykpe starting up at restart.



    Bless
     
  3. ninjured thread starter macrumors member

    Joined:
    May 29, 2005
    #3
    Yep that did it thanks ! it even still tried to mount outta the trash can..
     
  4. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #4
    The Login Item still points to the disk image. Remove it from login and have it open the Skype from your Applications folder.
     
  5. ninjured thread starter macrumors member

    Joined:
    May 29, 2005
  6. TonySwartz macrumors member

    Joined:
    Jan 11, 2004
    #6
    Spotlight "Login Items" -- it'll show you where.

    Alternatively, just go to System Preferences, Accounts, Login Items
     
  7. Cyroceon macrumors 6502

    Cyroceon

    Joined:
    Feb 9, 2008
    #7
    I know this is old, but damn it just came in handy. I love having the forums archived. Thanks for helping him out, and thereby helping me out.
     

Share This Page