Snow Leopard & tv streaming problem?

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by Bickity, Aug 30, 2009.

  1. macrumors member

    Joined:
    May 25, 2007
    #1
    Has anyone else noticed a problem streaming movies from a machine that has been upgraded to Snow Leopard?

    Before the upgrade I had no steaming issues and now after, it takes forever to start and then during playback it stops and reloads a ton. I might try unlink and relink.

    Any other thoughts?
     
  2. thread starter macrumors member

    Joined:
    May 25, 2007
    #2
    If anyone cares, unlinking and relinking seems to have worked. All is back to normal.
     
  3. macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Location:
    Great White North
    #3
    That's what I was gonna tell you to do but you beat me to it. I had this problem on occassions with Leopard too. ;)
     
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2009
    #4
    I have had a similar experience. What do you all mean by "unlinking and relinking"? Sorry for what may be a basic question.
     
  5. thread starter macrumors member

    Joined:
    May 25, 2007
    #5
    From your TV go to Settings > Computers and Unlink. Then Relink it to the computer > enter numbers iTunes and your back in business.

    Does seem to be a big if people are having to do it more than once.
     
  6. macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2009
    #6
    Thanks Blickity. I worked my way to that last night and relinked. All my photos had to reload overnight. I will check streaming tonight. Hopefully, it is better.
     

Share This Page