So, why does Microsoft Messenger work but Adium doesn't?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by jive, Oct 7, 2006.

  1. jive macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Location:
    Scotland
    #1
    I hate using MS on Macs but I need my MSN fix... So, why does it work but Adium doesn't connect? Where can I find the settings to copy?
     
  2. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
  3. jive thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Location:
    Scotland
    #3
    It doesn't and neither does Mercury Messenger.
     
  4. jive thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Location:
    Scotland
  5. Scarlet Fever macrumors 68040

    Scarlet Fever

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Location:
    Bookshop!
    #5
    Are you behind firewalls, closed ports, etc.?

    If it doesn't work through aMSN and similar, it sounds like the problem isn't isolated to adium.
     
  6. jive thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Location:
    Scotland
    #6
    Yeah, but I don't know what. I can only use Port 8080...
     

Share This Page