Software on Restore Discs? Need HELP!

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by Falleron, Oct 2, 2002.

  1. Falleron macrumors 68000

    Falleron

    Joined:
    Nov 22, 2001
    Location:
    UK
    #1
    Ok, here is my problem! I installed OSX without installing the extra software (iMovie, iDVD etc). The problem is that I now need them + cant get them onto my system without the software restore wanting to erase my HD! What can I do?
     
  2. mmcneil macrumors regular

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #2
    Which Version?

    What version of OS X?
    What CDs do you have?
    I have a variety of restore and install disks, one of which is Applications - it may be a bit out of date.:cool:
     
  3. Falleron thread starter macrumors 68000

    Falleron

    Joined:
    Nov 22, 2001
    Location:
    UK
    #3
    I have an Applications CD as well. However, it only has the programs like Graphics converter, Snapz et. No iApps. Therefore, the apps must be on the restore cds (5 of them). I am using Jaguar.
     
  4. mmcneil macrumors regular

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #4
    Let me check

    Let me check the disks I have from my TiBook and get back to you.
     
  5. Rower_CPU Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #5
    Did you try running the Software Restore app (Applications/Utilities)? It will walk you through the process and let you select which apps you want to install.
     
  6. mmcneil macrumors regular

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #6
    Always nice to have knowldege

    Thanks for the info - I'll remember that!!
     
  7. sparkleytone macrumors 68020

    sparkleytone

    Joined:
    Oct 28, 2001
    Location:
    Greensboro, NC
    #7
    theres a program called Pacifist that will look into and extract programs from the .PKG files that many apple restores come from. i have yet to try it on Jaguar so i dont know if it works...i would think it does. I had to use it once to get internet explorer back on 10.1.x

    good proggy
     

Share This Page