Software Update problems

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Zaid, Jul 9, 2004.

  1. Zaid macrumors 6502

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    London
    #1
    The last few times i tried to run software update, i get the following message:

    I am able to connect to the internet, so i',m at a loss as to whats happening. Anyone have any ideas?

    Thanks
     
  2. Mustafa macrumors regular

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Location:
    Shenfield, Essex, UK
    #2
    I had this......

    I had the identical problem resolved for me by Apple Support. Apparently if you are connecting via a router, you can get conflicts with AirPort Extreme, which is itself a router (this is what they told me, don't flame me if it doesn't make sense).

    The solution was as follows:

    Hard-drive>Admin>Utilities>AirPort Admin Utility>Configure (enter password)>Show All Settings>Network>(uncheck Distribute IP Addresses box)>Update.

    Worked for me -- give it a try.
     
  3. evil_santa macrumors 6502a

    evil_santa

    Joined:
    Sep 23, 2003
    Location:
    London, England
    #3
    there was a problem with this a while back for telewest broadband customers. I had to change my DSN number to get it working again.
     
  4. Zaid thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    London
    #4
    Thanks guys i'll give these a try when i get home.
     
  5. t300 macrumors 6502a

    t300

    Joined:
    Apr 10, 2004
    #5
    I am having this problem...Can't find any solution...I don't have Airport, so anyone have a clue? This is REALLY ticking me off. I have 2 Macs connected to this router, both running Panther, both able to access internet, email, etc. GOSH, what is THE problem!?
     

Share This Page