"SOLD!" Replaced by "Sold!"

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by clayj, Feb 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. clayj macrumors 604

    clayj

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Location:
    visiting from downstream
    #1
    I just marked a thread of mine in the Marketplace as "SOLD!", and it shows up as "Sold!". If I add anything else to the post, I can have it say "SOLD!", all in caps, but as soon as I remove everything else, it switches back to "Sold!"

    What's going on here?
     
  2. clayj thread starter macrumors 604

    clayj

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Location:
    visiting from downstream
    #3
    Yeah... what do you see? I see "Sold!", not "SOLD!" like I originally typed. (And I see it on two machines, so it's not a caching issue of any sort.)
     
  3. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #4
    I see Sold!. It must be a vBulletin thing because I just typed SOLD! here (as a stand-alone response) and it came back as Sold!.
     
  4. clayj thread starter macrumors 604

    clayj

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Location:
    visiting from downstream
    #5
    Exactly. That's my question: Why does a standalone "SOLD!" get converted into "Sold!"?
     
  5. Lau Guest

    #6
    I think there was a OMG!!!!!!NEW POWERBOOKS NXT TUES!!!!!11111111324 filter put in a while back that translated caps to lower case. Annoying if you want to do something like you wanted, but worth the payoff in that ALLCAPS TYPERRRRZZZ OMG!!! are automatically toned down. :)
     
  6. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #8
    It's because of a feature switched on in vB to prevent SHOUTING in titles ;) It's not 100%, but it's good enough.

    I would imagine it tones down SOLD! to Sold! when sold is the only text in the title because it sees nothing but caps, if SOLD was the only caps text among other low case text it might allow it.
     
  7. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #9
    Well, it's just one of those "clean up" features of vBulletin, like the elimination of double spacing. All-capitals doesn't look very good.
     
  8. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #10
    IF I MAKE ONLY OnE LETTER LOWERCASE, WILL IT LET ME DO ALL CAPS?

    edit: guess so. :p

    That's a cool feature though, I hate all caps.
     
  9. MacNut macrumors Core

    MacNut

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    CT
    #11
    Im seeing the caps so Im not sure if Im nuts or not.
     
  10. mjstew33 macrumors 601

    mjstew33

    Joined:
    May 29, 2005
    Location:
    Illinois
    #12
    Omg Wtf Bbq This Is Awesome Yay


    EDIT: WOaH!!

    lol
     
  11. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #13
    It's to force you to use Apple conventions...

    iSOLD!!
     
  12. Phat_Pat macrumors 68000

    Phat_Pat

    Joined:
    May 8, 2004
    Location:
    I Live Where I Live
    #14
    Loud Noises

    edit: ugghhhh neato

    take 2

    LOuD NOISES
     
  13. CoMpX macrumors 65816

    CoMpX

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Location:
    New Jersey
    #15
    Scream Out Loud!!

    EDIT: SCReAM OuT LOuD!!

    EDIT#2: Haha cool.

    But what I would like to know is why did it let you say sold in all capes a second ago...because of the quotes? "SCREAM!"

    EDIT#3: It seems quotes disable this vBulletin feature. Sweet.
     
  14. edesignuk Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page