Spotlight icon in menubar doesnt work

Discussion in 'macOS' started by adamb100, Mar 8, 2006.

  1. adamb100 macrumors regular

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Location:
    Milwaukee Wisconsin
    #1
    When I use spotlight from the menubar this is what happens after I type something in..

    http://adamb10.com/spotlight1.jpg

    After that white window goes away I click on the spotlight icon again...

    [​IMG]

    Dont say delete the spotlight preferences file because I looked for it and it doesnt have one. :confused:

    Thanks :)
     
  2. rdowns Suspended

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #2
    My system does.
     

    Attached Files:

  3. G99 macrumors 6502

    G99

    Joined:
    Mar 8, 2006
    #3
    How does that help him?
    adam: Does it reappear after a while?
     
  4. G99 macrumors 6502

    G99

    Joined:
    Mar 8, 2006
  5. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #5
    Well, if adam can find that file and delete it, maybe Spotlight will heal itself.
     
  6. adamb100 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Location:
    Milwaukee Wisconsin
    #6
    I got a spotlight file under preference panes in the system folder but no actually settings file. The last time I deleted it(when I tried to fix this same problem) it apparently didnt recreate itself.
     
  7. iMeowbot macrumors G3

    iMeowbot

    Joined:
    Aug 30, 2003
    #7
    We were seeing this problem on a few older machines. In each case, we found that someone had tried to put Front Row on them. Removing Front Row.app from /System/Library/CoreServices, then having the user log out and back in, restored the Spotlight menu to working order.
     
  8. y0zza macrumors regular

    Joined:
    Mar 10, 2005
    #8
    I had this issue occasionally, which was fixed by switching to and from another screen resolution.
     
  9. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
    #9
    There have been allot of people with that same problem. Mostly because they tried to install front row.
    Maybe there should be a sticky about this.
     
  10. adamb100 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Location:
    Milwaukee Wisconsin
    #10
    While yes I have frontrow installed on here, its been acting like this way before I installed it(last friday).
     
  11. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
    #11
    So you mean that your computer saw into future and KNEW that you where going to instal a hack of
    Front Row.
    Wow! Computers are amazing! :p
     
  12. adamb100 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Location:
    Milwaukee Wisconsin

Share This Page