Spotlight stopped working

Discussion in 'macOS' started by monty77, Apr 30, 2005.

  1. monty77 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Location:
    UK, South Coast
    #1
    Was working great this morning...now nothing :(

    No results from whatever I type ... just stays blank. Preferences dont hold any clues, I haven't dragged the root drive into Privacy settings or anything daft. What is odd is that I did add a couple of folders to privacy window as a test and they aren't there now.

    Ideas ?!?!?! Thinking of going back to 10.3 as I now have several major issues with 10.4 :(

    Adam
     
  2. 7on macrumors 601

    7on

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Location:
    Dress Rosa
    #2
    delete the .Spotlight-VT100 folder in the root of your drive.
     
  3. monty77 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Location:
    UK, South Coast
    #3
    Using terminal? Which folder do you refer to as 'root' ?

    i.e. in terminal does 'cd /' take me to root?

    Thanks!
    Adam
     
  4. monty77 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Location:
    UK, South Coast
    #4
    Figured it out .. didn't read it properly and realise it's a folder and not a file.

    I used:

    sudo rm -r .Spotlight-V100

    ..still no go though - will try a reboot..

    Cheers,
    Adam
     
  5. monty77 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Location:
    UK, South Coast
    #5
    Getting the Indexing dialog now after a reboot so something is happening - thanks x 10000000000000 ! :D :D

    Adam
     

Share This Page