Standalone Sub?

Discussion in 'iMac' started by wizwaz3, Feb 25, 2007.

  1. wizwaz3 macrumors 6502a

    wizwaz3

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Location:
    Northern Arizona
    #1
    Does anyone know of a standalone subwoofer that maybe plugs in via USB on the iMac? I LOVE the built-in speakers, but they're not bassy enough.
     
  2. Killyp macrumors 68040

    Killyp

    Joined:
    Jun 14, 2006
    #2
    Yes, this is what the iSub was. However, it doesn't work with Tiger :( Apple apparently are working on it, but the last update bought no changes.

    Other than that, there are none that I am aware of, and there's no way of using the headphones connection at the same time as the built in speakers to drive a subwoofer as far as I'm aware.


    TBH, the built in speakers are great, but you'd be far better off just getting a discreet set of computer speakers...
     
  3. Raid macrumors 68020

    Raid

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Location:
    Toronto
    #3
    I have the Harman Kardon iSUB Subwoofer (before I upgraded to the one with soundsticks), and have been pretty pleased with the sound quality.

    ... I'm also impressed with the sound that my JBL onstage II produces and I thought that the JBL 'creature II' subwoofer came standalone as well. But the website it seems JBL does not sell stand-alone subs (maybe I'm looking in the wrong section)? The apple store has no stand alone subwoofers either... it seems speakers + subwoofer packages are the norm.
     
  4. Killyp macrumors 68040

    Killyp

    Joined:
    Jun 14, 2006
  5. wizwaz3 thread starter macrumors 6502a

    wizwaz3

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Location:
    Northern Arizona
    #5
    I've got the 24" and it seems like a waste to have such awesome speakers and not use them. I plug my surround sound system in when I watch movies, then unplug them after.
     
  6. Raid macrumors 68020

    Raid

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Location:
    Toronto
    #6
    If the question was directed at me, the iSub/soundstick combo works fine for me and I'm using 10.4.8. :)
     

Share This Page