Starcraft 2 Crashes @ Start

Discussion in 'Mac and PC Games' started by moodselektor, Jul 8, 2011.

  1. macrumors newbie

    moodselektor

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Location:
    11210
    #1
    I am so upset. I have tried everything!

    I repaired the disk permissions.

    I deleted the .plist files in my ~/Library/Preferences/ folder.

    I also reinstalled the game. That didn't do a thing.

    I ran an extended hardware test and it seems that I have no problems with the hardware.

    I thought it may be something to do with the 10.6.8 update, so I installed the snow leopard and updated to 10.6.7 and it didn't help!

    I contacted the Blizzard support and they keep sending me pre written suggestions that are useless.

    I DON'T KNOW WHAT TO DO!

    I am posting to various tech forums, so may be there is someone who can help me fix the issue!
     
  2. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Location:
    Cork, Ireland.
    #2
    Sorry if Blizz Tech support already suggested this, but did you try running the SC2 Repair tool?

    Otherwise, you could open a "My Support Site" ticket at http://eu.battle.net/support/ and specifically ask for a Mac Tech Support rep to handle your issue (most of them would be Windows only).
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Sep 6, 2006
    #3
    I don't know the system specs for your computer but I had the same problem with my older 24" imac as well. I noticed that the video card in the imac did not meet the minimum requirements for the game. The game would start up fine and seemed to run ok for a min or so but then it would crash. Don't know if this is the same as your case but thought I would share just in case.
     

Share This Page