Starcraft Queries...

Discussion in 'Games' started by SamIchi, Aug 24, 2006.

  1. SamIchi macrumors 68030

    SamIchi

    Joined:
    Aug 1, 2004
    #1
    Anyone here still play Starcraft? I was wonderin if Mac people can play again PC people online? I used to play a long time ago on the PC, but never online. I have Windows on my MB, but I'd rather be playing on OSX.
     
  2. ReanimationLP macrumors 68030

    ReanimationLP

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Location:
    On the moon.
    #2
    Yeah, you can play aganist PC users.

    You're looking at a SC player right here. :)
     
  3. SamIchi thread starter macrumors 68030

    SamIchi

    Joined:
    Aug 1, 2004
    #3
    ^5

    Ok coo. Is ther any differences in the versions?
     
  4. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #4
    There are no differences, save the platforms they're running on.
     
  5. trainguy77 macrumors 68040

    Joined:
    Nov 13, 2003
  6. MBHockey macrumors 68040

    MBHockey

    Joined:
    Oct 4, 2003
    Location:
    New York
    #6
    Yep...pretty active Starcraft player here too ;D
     
  7. Bobdude161 macrumors 65816

    Bobdude161

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    N'Albany, Indiana
    #7
    I got totally pwned when I played online (even on newb servers!) and never went back. Tail between my legs and all. :(
     
  8. iris_failsafe macrumors 6502

    iris_failsafe

    Joined:
    May 4, 2004
    Location:
    San Francisco, CA
    #8
    I hate when you entered to a scenario and in the middle of the game you realise that it was rigged and that you will loose no matter what

    BTW are there any good web-pages to help design maps?
     
  9. lasuther macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 13, 2004
    Location:
    Grand Haven, Michigan
    #9
    I remember playing this game -- about 10 years ago. I think its amazing the game has held up as along as it has.

    World of Warcraft has my soul now.
     
  10. t0ast macrumors member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    #10
    Just to underline the fact: There are NO difference between the mac version and PC-version of the game, most version you get to buy are hybrid (they work on both mac and pc), and even cd-keys from PC-only versions will work.

    If anyone is in for a game, contact me on aim, I get kicked around badly at bnet, so don't hesitate :(

    By the way, is WGT compatible with macs now?
     
  11. beloved84 macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2006
    #11
    i play sc. however, i'm playing wc3 right now and i suck at it.
     
  12. SamIchi thread starter macrumors 68030

    SamIchi

    Joined:
    Aug 1, 2004
    #12
    Hey if anyone is interested, starting tomorrow, Circuit City is selling the Starcraft Battle Chest for $8. Great for anyone that wants the game, or for people that lost their old one, such as myself.
     
  13. ZoomZoomZoom macrumors 6502a

    ZoomZoomZoom

    Joined:
    May 2, 2005
    #13
    Whoa, thanks for the heads up. I'll be heading over.
     
  14. Rocksaurus macrumors 6502a

    Rocksaurus

    Joined:
    Sep 14, 2003
    Location:
    California
    #14
    count me as another sc player. i play wc3 more regularly but still play sc here and there. played it since it came out though, and I still rank it as the best game of all time. my computer upgrade path revolves entirely around starcraft 2. my name on sc is the same as on here, add me to your friends list (/f add rocksaurus) on battle.net and message me if i get on and you wanna play!
     
  15. SamIchi thread starter macrumors 68030

    SamIchi

    Joined:
    Aug 1, 2004
    #15
    I ust picked the game up @ BB with a PM from the CC flyer. They had 1 left @ CC and it had a broken seal. 8 bucks, you can't beat that.

    Does anyone know how to toggle between the game screen and my desktop? On windows you press the windows button. Could I just use Expose (all windows)?
     
  16. Sdashiki macrumors 68040

    Sdashiki

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Location:
    Behind the lens
    #16
    command-m

    in windows world (at least with regards to WC3), toggling windowed mode, causes you to lag (sometimes alot, pissing off alot of allies/foes in custom games)....

    on a mac, however, it doesnt.

    ROCK ON.
     
  17. sb58 macrumors 6502a

    sb58

    Joined:
    May 14, 2006
    Location:
    Hades
    #17
    i don't think i ever played on Battlenet. i mainly just did the campain :D
     
  18. topicolo macrumors 68000

    topicolo

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Location:
    Ottawa, ON
    #18
    one of the greatest things about starcraft is how well blizzard balanced all the sides. I used to get my butt kicked by zergling rushes but blizzard managed to fix that by making spawning pools more expensive. This actually led to a couple of wins on my part in battle.net :). I was so proud that I could actually beat people on b.net :D
     
  19. Miguey macrumors 6502

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Location:
    So Cal 909
    #19
    another player here i love this game so much, as others said it is so balanced, unlike any game ive played...yea you can play with PC users too, which is great imo
     
  20. SamIchi thread starter macrumors 68030

    SamIchi

    Joined:
    Aug 1, 2004
    #20
    I've been playin online all day. I can't win anything.
     
  21. ZoomZoomZoom macrumors 6502a

    ZoomZoomZoom

    Joined:
    May 2, 2005
    #21
    Well, if you just recently started getting on b.net and play in TvB, a lot of hosts are morons, and put all the veterans on their own teams while putting all the people with "0-15-2" records on the opposing team. So it might not be you, might just be stacked teams.

    I went to Circuit City today. They didn't have any Battle Chests left =( Blah
     
  22. bowens macrumors 6502a

    bowens

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Location:
    Trenton, FL
    #22
    I still play, but I have never played online.
     
  23. cromag macrumors newbie

    Joined:
    Aug 29, 2006
    #23
    Wise ones I seek....

    Old wise ones
    I seek knowledge.
    Please...
    I have STARCRAFT that I played on my old 7500 200 back in
    college and it played fine.
    I now have a G5 and it will not run on it eventhough
    I have the old operating system OS 9
    installed on it.

    What is wrong?

    cromag
     
  24. trainguy77 macrumors 68040

    Joined:
    Nov 13, 2003
    #24
    http://www.blizzard.com/support/?id=msc0411p Scroll down and there is the OS X native installer run that, it will run under OS X. :)
     
  25. beloved84 macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2006

Share This Page