stock widget down

Discussion in 'macOS' started by CubaTBird, May 4, 2005.

  1. CubaTBird macrumors 68020

    Joined:
    Apr 18, 2004
    #1
    is anyone elses down? it says "error retrieving data" for me...
     
  2. rendezvouscp macrumors 68000

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    Long Beach, California
    #2
    I am. It was having problems loading for me, then it crashed, restarted itself, and showed the correct stocks, but when I refreshed it it came back with that error.
    -Chase
     
  3. mduser63 macrumors 68040

    mduser63

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Location:
    Salt Lake City, UT
    #3
    I'm getting the same error. Quote.com might have changed something, or some of their systems may be down. Of course, it is late at night in most of the US, so it could be that they're just doing some scheduled maintenance.
     
  4. powerbook911 macrumors 68040

    powerbook911

    Joined:
    Mar 15, 2005
    #5
    Is everyone's language translation widget slow? Mine takes a long time to give the other language result. :confused:
     
  5. Kosher Terror macrumors member

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Oakland
    #6
    Yeah, mine is quite slow also. Its faster when I go from French to English, but then when I switch them (which is a feature I happen to love) to English to French it goes even slower.
     

Share This Page