Strange Front Row problem?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by AndyR, Jun 2, 2006.

  1. AndyR macrumors 6502a

    AndyR

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #1
    Just got my first Intel iMac (coming from PPC mini) and I've noticed a problem in Front Row. I have to make sure I have all my music checked in iTunes before it will show up in Front Row. If I only check a few songs these are all that shows up.

    Is this how it should be?
     
  2. howesey macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 3, 2005
  3. AndyR thread starter macrumors 6502a

    AndyR

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #3
    Bit rubbish aint it. I used to select different songs and let them play but now have to create playlists for this as everything has to be selected...hmmm
     
  4. adom macrumors 6502

    Joined:
    May 27, 2006
    Location:
    UK
    #4

    Why not make a playlist of the selection of songs you want to hear? And keep all the others ticked which will allow you to browse the full library.

    As the guy said above, its the way it should be :D
     
  5. AndyR thread starter macrumors 6502a

    AndyR

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Location:
    Auckland, New Zealand
    #5
    Yeah this is how I'm now going to do it. Just never did it this way before Front Row and now have to change to suit that. Not a biggy, just surprised.
     

Share This Page