Strange problem when syncing my iPod shuffle

Discussion in 'iPod' started by gillespie, Aug 5, 2012.

  1. gillespie
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    May 9, 2010
    Location:
    Buenos Aires
    #1
    I have an iPod Shuffle and it worked fine when I had a Mac.

    I recently had to change to Win 7 64bit for work reasons and now I'm having a terrible problem with my iPod. I can't add music to it!

    I downloaded iTunes, installed, built the library, etc.

    When I plug in my iPod it is recognized. I hit Autofill and it seems to be working fine for a couple of minutes. After that, an error comes up saying that the songs were not found and could not be copied (I know the files are in the correct directory in the computer) and the iPod disconnects from the computer.

    I tried deleting the library and rebuilding it to no avail.

    Any ideas?
     
  2. gillespie
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 9, 2010
    Location:
    Buenos Aires
  3. Hexiii
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Hexiii

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Location:
    Prague, Czech Republic
    #3
    You can try to reinstall iTunes and then copy the library to it again.
     
  4. Major.Robto
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    May 11, 2012
  5. gillespie
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 9, 2010
    Location:
    Buenos Aires
    #5
    Thanks for your replies! I've tried both those things to no avail.

    Any other suggestions?
     

Share This Page