Stupid ***** Sony!

Discussion in 'General Mac Discussion' started by atacinus, Dec 15, 2003.

  1. atacinus macrumors 6502

    Joined:
    Oct 25, 2003
    Location:
    New York City
    #1
    i just got a new PB and my clie' won't work with it...sony wants to charge me forty bucks for software to make it compatible...any body know of any free fixes to sync a sony clie with my mac?
     
  2. G5orbust macrumors 65816

    G5orbust

    Joined:
    Jun 14, 2002
    #2
  3. Awimoway macrumors 65816

    Joined:
    Sep 13, 2002
    Location:
    at the edge
    #3
    40 bucks for what? A return?

    Not free, but maybe cheaper: Missing Sync.
     
  4. tazo macrumors 68040

    tazo

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Location:
    Pacific Northwest, Seattle, WA actually
    #4
    thats what they were trying to get him to buy...:rolleyes:
     
  5. Nuc macrumors 6502a

    Nuc

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Location:
    TN
    #5
    Palm Desktop

    I used to use Palm Desktop on my computer to sync my clie to my G3 PB. I don't use the PDA anymore so I don't know if this works with panther.

    Palm Desktop

    Look at the feedback it seems to work with panther.
     

Share This Page