Stylesheet esxtravaganza

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by drastik, Jan 16, 2003.

  1. drastik macrumors 6502a

    drastik

    Joined:
    Apr 10, 2002
    Location:
    Nashvegas
    #1
    All right, I am still meesing with CSS, trying to get a site to work the way I want it too. Now I have the layout down and it seems pretty browser friendly.

    What I'm getting now, though, is a one or two second delay on the page when all of the text and images are visible, but the stylesheet hasn't kicked in, whisch means a very strange looking layout for a minute. Then the style kicks in and my laout goes back to where it should be.

    I'm on broadband at home and at work, ut I'm wondering if this is a longe delay on dialup. i am importing a server based style sheet that is in the same directory as the page.

    Any sugestions?

    here's the site
     
  2. Rower_CPU Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
  3. GeeYouEye macrumors 68000

    GeeYouEye

    Joined:
    Dec 9, 2001
    Location:
    State of Denial
    #3
    I don't see a delay in Safari or OmniWeb over DSL. Good job making it OmniWeb compatible, BTW.
     
  4. vniow macrumors G4

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    I accidentally my whole location.
    #4
    I'm on 28.8k dialup and it loaded pretty quick for me.[​IMG]


    Edit: I just tried it in a different browser and it did have that delay you mentioned. Very brief though.
     
  5. theranch macrumors 6502

    Joined:
    Jan 3, 2002
    Location:
    Atlantic City area
    #5
  6. Choppaface macrumors 65816

    Joined:
    Jan 22, 2002
    Location:
    SFBA
    #6
    if it works in the browser, that's what counts he he :D

    looks nice :D
     

Share This Page