subtitles ain't working..

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by mmmdreg, Jun 30, 2004.

  1. mmmdreg macrumors 65816

    mmmdreg

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
    #1
    For a movie with its associated subtitle file, I can't seem to get the subtitles to show in mplayer or vlc.. in mplayer, nothing happens if the file is selected as the sub file, in vlc, the log shows that it automatically looks for it, finds it, but doesn't use it because of such:
    Code:
    main debug: using subtitle demux module "demuxsub"
    demuxsub debug: opened `/Movies/theMovieImWatching.sub'
    demuxsub debug: trying to autodetect file format
    demuxsub debug: unknown subtitle file
    main warning: failed to start subtitle demux
    any ideas?
     
  2. mmmdreg thread starter macrumors 65816

    mmmdreg

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Location:
    Sydney, Australia
    #2
    ..so noone out of the 10's of thousands here knows what I'm talking about..?
     
  3. alxths macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2003
    #3
    I've had problems running subtitles on mplayer(wouldn't work at all in vlc), where it would just crash as soon as the first subtitle was supposed to appear.. this was resolved by just restarting the computer immediately before plyaing the movie

    don't know if that's any good to you, but there it is.
     
  4. jimjiminyjim macrumors 6502

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Location:
    Canada
    #4
    Sure... I've had subtitle problems before, but I haven't got any solutions. If you find out more, please do share!
     

Share This Page