T-Mobile to StraightTalk

Discussion in 'iPhone' started by dtbratt, Dec 13, 2012.

  1. macrumors 6502

    dtbratt

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Location:
    Stoney Creek, ON
    #1
    I currently use T-Mobile while I visit the US. I will be going to Disney World for a week and it seems like I will only get Edge there as they have not reframed the area yet.

    Looking to switch to ST. I have a factory unlocked iPhone 5, so will I have to use the APN Changer or just pop the SIM in and go like with my T-Mobile SIM?

    Bought a SIM cutter as well as I believe ST only has MicroSIMs?
     
  2. macrumors member

    Joined:
    Sep 30, 2012
    #2
    done it
    it's a bitch to get the apn working
    it used to work pretty easy with automated settings from unlockit.nz
    not anymore!
    it took several tries,but it's fine now!
    how do you order ST if in Canada?
     
  3. thread starter macrumors 6502

    dtbratt

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Location:
    Stoney Creek, ON
  4. macrumors 601

    Joined:
    Aug 27, 2012
    #4
    If your home carrier gives u a decent roaming rate, maybe just less hassle doing that.

    I just cut my regular sim to micro sim and it was hairy. And I did this at home with all available tools, patience and time, dunno if I want to deal with that while on the road. Nano-sim, still smaller!

    Walmart sells micro sim, but nano sim too new I guess.
     
  5. thread starter macrumors 6502

    dtbratt

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Location:
    Stoney Creek, ON
    #5
    I ordered a NanoSIM cutter. No problem there. Have a MicroSIM cutter and it worked great before.

    Just mainly want to see if it will be trouble free as far as not having to use any APN settings?
     

Share This Page