Tapatalk stopped working

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by nizmoz, Jan 13, 2013.

  1. nizmoz
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #1
    Tapatalk has stopped working here and not pulling anything up anymore on any of my devices. Other sites still work fine just not this one and I use it heavily. :(
     
  2. justperry
    Expand Collapse
    macrumors 603

    justperry

    #2
    Something has changed in the last few minutes, quotes are also not working on the regular site, I also started a thread about it in Feedback, I think Arn changed something.
     
  3. arn
    Expand Collapse
    macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #3
    There was a short lived issue.

    Things should be back to normal.

    arn
     
  4. nizmoz
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #4
    Still not showing me updated subscribed threads. :/
     
  5. arn
    Expand Collapse
    macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #5
    email me a screenshot

    arn@normalkid.com

    arn
     
  6. \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012
    #6
    I can't get anything to show whatsoever on this site, so I stopped bothering. No participated, no unread, no anything. I can't even browse the forums through navigating with Tapatalk. It's a shame. =\
     
  7. SandboxGeneral
    Expand Collapse
    Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Virgo Supercluster
    #7
    It's working fine for me. Perhaps try removing your MacRumors account from it and re-adding it. If that doesn't work, try deleting the app altogether and reinstalling it.
     
  8. Comeagain?
    Expand Collapse
    macrumors 68020

    Comeagain?

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Location:
    Spokane, WA
    #8
    Posting from Tapatalk now. May e you should also try clearing the Tapatalk Cache under Settings.
     
  9. \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012
    #9
    I have... about 100 million times... on both Tapatalk and Tapatalk 2.


    See above. Nothing works. =\
     
  10. nizmoz
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #10
    I fixed mine earlier when I found that if you have it check your PM's or updates from the forums as notifications it clears all unread each time. TURN ALL NOTIFICATIONS off for the forums in tapatalk and the problem will stop and it will work as it should.
     
  11. \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012
    #11
    The forums work okay in Tapatalk, but they don't at all with the new Tapatalk 2... even with your suggestion.
     
  12. SandboxGeneral
    Expand Collapse
    Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Virgo Supercluster
    #12
    Okay, so this makes a little more sense. Regular Tapatalk for iPhone works for me and you. Tapatalk HD for iPad works for me, do you have that too?

    I didn't even know there was a Tapatalk 2 for iPhone until this thread. Looking at the screenshots, it appears similar to Tapatalk HD.
     
  13. \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012
    #13
    It didn't come out that long ago for iPhone and it's been out for like 6 months on Android. I think the site just needs to update their Tapatalk support. Every other site I go to but this one works flawlessly with the new version of Tapatalk. I don't mind using the original Tapatalk by any means, just letting you know there is, in fact, a new version of Tapatalk... and that this site isn't compatible.
     
  14. Comeagain?
    Expand Collapse
    macrumors 68020

    Comeagain?

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Location:
    Spokane, WA
    #14
    I don't mean to argue, but that's not true. I'm using Tapatalk right now. Tapatalk 2, most recent update, ios 6, iPhone 5.
     
  15. \-V-/, Feb 27, 2013
    Last edited by a moderator: Feb 27, 2013

    \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012
    #15
    I'm glad it's working for you, but that's not helping me. I've re-installed it a hundred times... I've also installed it on a freshly restored iPhone 5 with iOS 6... and nada. All other forums are working perfectly except this one. It works okay with the original Tapatalk, just not Tapatalk 2. I've emptied the cache a million times, logged out and in a million times... nothing. Not making up the problem, but this is the only forum in which I cannot use with Tapatalk 2.

    I can't even use the Forums option to browse the forums... it just comes back with an error.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    And when using the Forums feature to browse it just stays stuck loading...

    [​IMG]
     
  16. SandboxGeneral
    Expand Collapse
    Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Virgo Supercluster
    #16
    I just spent the $3.99 to buy the app so I could try and replicate your problem. Unfortunately [for you] it's working just fine for me.

    However, I will bring this up to one of the admins and ask them to double-check the forum plugin to see if there is anything that can be adjusted for you.

    Just to check, are you logging into Tapatalk 2 with a Tapatalk ID and then also logged into the MacRumors forum with your account?

    Also, what city/country are you in? Maybe there is a problem at a local cdn server near you.

    [​IMG]
     
  17. \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012
    #17
    I've been logged in with a Tapatalk ID while logged into the site... logged in with a Tapatalk ID while not logged into the site... logged into the site with Tapatalk without being logged in with a Tapatalk ID... and every other combination thereof... maybe I'm just immensely unfortunate. Also.. with all of these combinations... every other forum I go to works just fine. I don't see why my location would matter when the original Tapatalk works just fine, regardless of how I log in.

    I'm not mad or anything, I just find it bizarre. :(
     
  18. SandboxGeneral
    Expand Collapse
    Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Virgo Supercluster
    #18
    Yes it is bizarre. I'm replying to you from Tapatalk 2 right now.

    Lets wait and see what the admins say once they look into it.
     
  19. \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012
    #19
    Yes... and I envy you... lol.


    No problem. :]
     
  20. \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012
  21. nizmoz
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #21
    Working fine for a while now.
     
  22. \-V-/
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Joined:
    May 3, 2012

Share This Page