TEST: Q + 300mhz iBook + Windows 98

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by princealfie, Mar 9, 2007.

  1. princealfie macrumors 68030

    princealfie

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Location:
    Salt Lake City UT
    #1
    Okay I'm attempting to install Windows 98 onto a 300mhz iBook (tangerine) using Q emulator. This is the test thread to benchmark and see how well it runs. It has been rather slow but not too bad about 14 hours to install so far.

    I will check up system prefs just to see how smoothly it runs and keep this thread open for further testing :)
     
  2. princealfie thread starter macrumors 68030

    princealfie

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Location:
    Salt Lake City UT
    #2
    A few minutes ago, the Windows 98 install has been completed. It's now booting up.
     
  3. princealfie thread starter macrumors 68030

    princealfie

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Location:
    Salt Lake City UT
    #3
    System Profiler says:

    GenuineIntel
    Pentium(r) II Processor
    128.0 MB RAM

    Hmmm?
     
  4. panoz7 macrumors 6502a

    panoz7

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Location:
    Raleigh, NC
    #4
    What's wrong with that?
     
  5. sunfast macrumors 68020

    sunfast

    Joined:
    Oct 14, 2005
    Location:
    London
    #5
    Just what I was going to ask :confused:
     
  6. princealfie thread starter macrumors 68030

    princealfie

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Location:
    Salt Lake City UT
    #6
    After playing around with it, it's too very slow! Unfortunately the redraw rates are rather sketchy but perhaps I need to play around with the settings?
     
  7. Trist06 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 22, 2007
    #7
    Im running an ibook g4 and installed Win98 but for some reason the cd drive does not show, is it working for you?
     

Share This Page