the ? (apple) icon turns into a ? in safari!

Discussion in 'Community Discussion' started by actingbiz1, Nov 20, 2005.

  1. actingbiz1 macrumors member

    actingbiz1

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Location:
    Behind You...
    #1
    Ok, I wanted to input the apple symbol in my signature, I have seen others do it, but I can't seem to do it! My safari browser will not let ME do it. I can see others, but not mine! Can you see it?:

    
    Hence the large grey ? in my sig...
     
  2. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #2
    The ones in your post appear for me, but not the one in your signature. When you put the code in, you must save the signature without previewing it or anything like that -- it will only work if you enter the code, and not if you actually see the logo in the box.
     
  3. fayans macrumors 6502a

    fayans

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Location:
    MacRumors: Forums
    #3
    Save it without previewing it. That's always the tricky part. ;)
     
  4. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #4
    You have to use the ascii value, , and not just type the apple, according to this thread

    I don't get it working right now, outside code-tags:

    Code:
     
  5. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #5
    Hmmmm...really?



    There's something strange...seems to work for me sometimes and not others. And I didn't think you needed that leading semi-colon.
     
  6. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #6
    I think it might have to do with what browser you're using. Firefox seems to be a bit picky:
     

    Attached Files:

  7. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
  8. fayans macrumors 6502a

    fayans

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Location:
    MacRumors: Forums
    #8
    You mean this ? ;)

    and hash 63743;
     
  9. macOSX-tastic macrumors 6502a

    macOSX-tastic

    Joined:
    Jan 9, 2005
    Location:
    At the Airport. UK
  10. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #10
    Opt-Shift-K will make it show up in the browser, but when you save the post, you won't see the Apple.

    Mitthrawnuruodo, I've actually never gotten them to really show up in FF.... So the one in the code box appears, huh? :eek: :eek:

    And heh...I take it you've switched back to FF because 10.4.3 broke AcidSearch? :D
     
  11. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #11
    Nope, v0.61 of AcidSearch came out fairly fast after 10.4.3, and that fixed everything... I switched back because Safari just crashes too much, several times a day, and in 99% of the cases it happens when I close a tab that has contained some CGI search result, like my public library's site (;)), especially when a search returned no hits :confused: and, after 10.4.3 it even started crashing when I searched other sites with CGI programming like Mac OS X Downloads... :mad:

    So, when I got a tip on Vienna RSS reader, took the time to learn how to make Firefox search engines and found SpellBound, I quitely told Safari to kiss my shiny metal ... and went back to Firefox... ;)

    Yup... :confused: :confused: :confused:
     

    Attached Files:

  12. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA

Share This Page