Tiger/Doom3/Cursor in the middle of the screen

Discussion in 'Games' started by mowogg, May 1, 2005.

  1. mowogg macrumors 6502

    mowogg

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    San Gabriel, CA
    #1
    I have upgraded to Tiger and Doom 3 plays fine, but now there is a black cursor in the middle of the screen all the time. Does anyone else have this problem? Does anyone have a cure?

    TIA,
    Rob
     
  2. Veldek macrumors 68000

    Veldek

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Location:
    Germany
    #2
    I have the same proble with ET. I read that the DivX plugin causes this for many games including Doom 3. So, you have to remove this plugin and everything should work fine again.
     
  3. obeygiant macrumors 68040

    obeygiant

    Joined:
    Jan 14, 2002
    Location:
    totally cool
    #3
    LETS JUST FACE IT!

    Doom3 + ANY Macintosh = Crapstorm
     
  4. confirmed macrumors regular

    confirmed

    Joined:
    Dec 30, 2001
    Location:
    New York, NY
    #4
    doom 3 is actually running much better in Tiger.. with Tiger and 1.5GB ram, i'm able to play at the full resolution of my 17" PB.. as i just upgraded from a G3 ibook, i'm quite impressed that a laptop can handle a game like doom.
     
  5. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #5
    You call the 17 inch PowerBook a laptop? ;)
     

Share This Page