Tiger, no classic mode.

Discussion in 'macOS' started by Bmode, Sep 8, 2006.

  1. Bmode macrumors regular

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Location:
    California, USA
    #1
    I recently did a clean install of Tiger, which dramatically improved my workflow, but I didn't install OS 9(classic mode), and I'm now having problems playing Starcraft. The patch from Blizzard is not working. Is there a way to install classic mode? Or do I have to start all over again?
     
  2. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #2
    Use the system restore disk that came with the machine.

    Look at this article if your machine came with 10.2 to 10.3.3 (or this one if it came with a later version of OS X).
     
  3. Bmode thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Location:
    California, USA
    #3
    Oh snap, thanks for the quick response Mitt.

    Great article. So I'm basically screwed. I must start all over. :(
     
  4. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #4
    Well... if you have a (set of) OS 9 install disk(s), you could just try installing that... then try and start a classic application...
     
  5. kyleaa macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2006
    #5
    Hmm I have played starcraft using the Blizzard patch with no problems at all. If I recall correctly, you have to install it using the patch...
     
  6. Bmode thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Location:
    California, USA
    #6
    I tried that patch, and it works spuratically? One time, I was just sitting in the channel typing to someone and the application quit, not just quit, it went to blue screen, then desktop. I will try to reinstall all the Starcraft stuff again. Oh, and I did repair the disk permissions. Thanks for the effort guys!
     

Share This Page