To Be Updated Often: My FBLA Website

Discussion in 'Web Design and Development' started by bobber205, Feb 2, 2006.

  1. macrumors 68020

    bobber205

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Location:
    Oregon
    #1
    My FBLA Website

    Do you know why the leftside bar is looking odd?
    It seems to be repeating horizontally more than once.
    And that's not right.

    Thanks for looking at the site.
     
  2. macrumors 6502

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Location:
    London, UK
    #2
    Looks like a nice start :) Though I can't figure out what you're talking about w/the leftside bar looking odd...I only see the one horizontal bar across the top.
     
  3. Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #3
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Location:
    London, UK
    #4
    Good catch...I didn't even see that one and it's still on the front page of the subforum! :rolleyes: I'll blame that thickness on being up way too late.

    If you want ppl to continually see your site and give you tips on it, just put a link in your sig and a small request to pm you about their thoughts (assuming that's allowed)...much easier than multiple posts that may get wastelanded so noone sees them.
     
  5. thread starter macrumors 68020

    bobber205

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Location:
    Oregon
    #5
    I would love to put the site in my sig, but I have to have I think over 500 posts until I can have a sig.:D


    I'm sorry about the spamming.

    I do have a question however.

    When one of the word images have an anchor tag on it, Safari and Safari only puts makes it have some kind of weird "padding" around it...

    I've tried all that I can think of to get rid of it!

    http://www.alexwait.com/NortonvilleandWinchester/main.html

    I know there's something in CSS I can do.;)
     
  6. Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #6
    I get a JS alert box when I go to your page.

    I'm using Safari 1.3.1 on 10.3.9.
     

    Attached Files:

  7. macrumors G3

    Chip NoVaMac

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Location:
    Northern Virginia
    #7
    Same here. Not a good start.
     
  8. macrumors demi-goddess

    Clix Pix

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    8 miles from the Apple Store at Tysons (VA)
    #8

    No, it's an avatar for which you have to wait until you've got 500 posts. You can have a sig file any time and you can also have an image in your profile. Read the FAQ.
     
  9. thread starter macrumors 68020

    bobber205

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Location:
    Oregon
    #9
    Oh. I'll make my sig soon.
    Thanks for the information.

    One note: That JS box is supposed to be there. It my little debugging box there.
    I Forgot to take it out.

    I would really like to know why Safari puts edges around my images that have been linked.
     
  10. macrumors 604

    thejadedmonkey

    Joined:
    May 28, 2005
    Location:
    Pa
    #10
    that's prope html that it's doing. just like links are underlined, images get boxes to designate them as links. fix it with css:
    img {border:0px;}
     
  11. thread starter macrumors 68020

    bobber205

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Location:
    Oregon
    #11
    Thanks for the reply.

    However, it's very weird that once I made sure that the <a> tag and the <img> tag were all on the same line, it went away.

    But I'll be sure to add that! Thanks again! :D
     

Share This Page