translation widget

Discussion in 'macOS' started by adrian-cg, Jan 1, 2006.

  1. adrian-cg macrumors member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    #1
    ok so my translation widget stopped working since yesterday and after looking at the forums and trying all the possible solutions i found (trash plist, edit plist, reload widget, trash + reload, disable + trash plist +reload, etc.) it still gives me the stupid data unavailable.

    Anyone with this problem or am I just unlucky?

    PB HD 15" running 10.4.3, 512 RAM. help?
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    Perhaps the Systran server is down. I'm assuming you're connected to the internet too, right? :)
     
  3. maya macrumors 68040

    maya

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    somewhere between here and there.
    #3

    Nothing escapes you, does it. ;)
     
  4. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #4
    Sorry, I've really gotta stop my Dad Jokes™. :eek:

    Oh, and FWIW, I'm not getting through either so I'm guessing the Systran server is down. :(
     
  5. adrian-cg thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    #5
    yeah im connected to the internet.. posting from that same powerbook :)
     
  6. drewzer987 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Michigan
    #6
    me too

    i have the same problem here, too. Still isn't back :(
     
  7. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #7
    Perhaps that's also why Sherlock translations aren't working, either.
     
  8. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #8
    What's this Sherlock you speak of? The name seems to ring a bell...
     
  9. maya macrumors 68040

    maya

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    somewhere between here and there.
    #9

    LOL, I don't believe I have even used Sherlock since Mac OS 10.2. I mean wow, that is a long time. :)
     
  10. bousozoku Moderator emeritus

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    Gone but not forgotten.
    #10
    It's an application which knows to not end an English sentence with a preposition. :p

    I'm not going to start Dashboard to get a translation that's available from a smaller application.
     
  11. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #11

    Thank God it was a question then...
     
  12. SpaceMagic macrumors 68000

    SpaceMagic

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Location:
    Cardiff, Wales
    #12
    Repeat after me...

    The rain in Spain stays mainly on the plain...

    Why does grammar always come into a thread :p... One could learn a lot just from reading these Forums!

    My translation widget still doesn't work!
     
  13. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia

Share This Page