Trouble with MobileMe galleries not loading

Discussion in 'Apple Music, iCloud and Apple Services' started by wintermanny, Feb 15, 2010.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 15, 2010
    #1
    When I go into galleries, some have a cover photo and some do not. When I click into an album, only a few of the photos load and the rest are left blank as a "loading album" notification spins in the navigation/address bar forever.

    Anyone out there having this problem? I have tried from two different computers and found the same results. What should I do?
     
  2. macrumors 6502a

    Eldiablojoe

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Location:
    West Koast
    #2
    I am a mobileme neophyte, and am only today trying to upload my first pics to a gallery to try to share via the cloud storage. I too am having the issue you are describing. I'm gonna STFF a bit for a mobileme 101, or something akin.

     
  3. macrumors 6502a

    Macsterguy

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Location:
    Texas
    #3
    You are not alone so it must be on Apple's end
     
  4. macrumors regular

    PDACPA

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Location:
    Florida
    #4
    Mine was doing that today too. Its MM and it eventually works.

    You might start a big upload of say 30 pictures and right after you start it says unable to contact MM. Click ok and then the next message asks you to click ok or cancel. Click cancel and the upload will resume.

    I have tons of albums hence my constant complaining about the inability to sort them in alphanumeric order! I cannot tell you how many times I make a new album only to find I had one for that event.
     

Share This Page