Two help menus in Quicktime...do you have the same?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by austinbond, Feb 26, 2006.

  1. austinbond macrumors member

    Joined:
    Feb 14, 2004
    #1
    Hey guys I have a prob and was wonderin if this was a universal bug or just me ;). I reinstalled quicktime and the problem still persists.

    Here's a pic http://www.flickr.com/photos/austinbond/105095273/

    Its got two help menus....anyway to relieve this?
     
  2. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #2
    I do not have this problem. Maybe QT thinks you need more help than the rest of us? ;)

    Did you try repairing permissions and deleting preferences? I doubt either is the problem, but it's something easy to start with.
     
  3. austinbond thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 14, 2004
  4. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #4
    Double help menus used to be linked to a divx plugin that needed to be removed or updated... or something like that... don't remember... so do a little search, and you should find more than one thread describing this problem, with solutions... ;)
     
  5. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #5
    Yeah, DivX 5 makes QuickTime show two Help menus. The latest version of DivX shouldn't do this AFAIK.
     
  6. austinbond thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 14, 2004

Share This Page