Typo on Apple's site

Discussion in 'General Mac Discussion' started by buffsldr, Aug 14, 2002.

  1. buffsldr macrumors 6502a

    buffsldr

    Joined:
    May 7, 2001
    #1
    Check out the apple store front. Apparently they are offering powermacs that have "Dual processors up 1.25 Ghz"
     
  2. Shrek macrumors 65816

    Shrek

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Nashville, Tennessee USA
    #2
    Duh?! Haven't you heard about the new PowerMacs?!!! :p :p :p
     
  3. saint macrumors regular

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    Sydney
    #3
    I think buffsldr means it should say "Dual processors up TO 1.25 GHz".
    it's a small mistake, you are probably the only one to notice.

    You should see the stuff Apple Australia does. typos are very common.
     
  4. cb911 macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #4
    yeah, i've seen a few typos over the years. especially a few funny ones from Apple Australia... he he;) :eek: :D
     
  5. jefhatfield Retired

    jefhatfield

    Joined:
    Jul 9, 2000
    #5
    Re: Typo on Apple's site

    and i only thought apple was bad at accounting:rolleyes:

    maybe ambitiouslemon is their technical writer;) ps - i want to see your new site you and the guys are putting together;)
     

Share This Page