Unexpected Errors playing Starcraft...

Discussion in 'Games' started by proverbs, Sep 10, 2006.

  1. proverbs macrumors 6502

    Joined:
    Mar 15, 2005
    #1
    why is it that i always get this? i asked people that i know that play starcraft on their macs and they have the same problem as me. it is really frustrating when you are playing and all of a sudden it just closes on you :mad: . i feel like i have windows all over again!!

    anyone know if there is a way to fix this problem?
     
  2. SamIchi macrumors 68030

    SamIchi

    Joined:
    Aug 1, 2004
    #2
    I've been playin a lot these past couple of weeks and that's only happened to me twice, and only 1 of the times were during a game.
     
  3. Rocksaurus macrumors 6502a

    Rocksaurus

    Joined:
    Sep 14, 2003
    Location:
    California
    #3
    Happens to me fairliy often too. Kind of annoying. rbarris...?
     
  4. ReanimationLP macrumors 68030

    ReanimationLP

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Location:
    On the moon.
    #4
    Are you playing Custom maps on Battle.net?

    IE Use Map Settings maps, like Bunker Defense and such.

    If so, thats fairly common. It happens to me in XP too.

    Its due to the mapmakers not setting up the triggers in the map/stacking buildings way too much/using hacked mapmaking programs, which cause the game engine to crash out as it gets confused.
     
  5. Rocksaurus macrumors 6502a

    Rocksaurus

    Joined:
    Sep 14, 2003
    Location:
    California
    #5
    It's happening to me on standard blizzard maps in TvB.
     

Share This Page