Unlocked sprint 4s on ATT?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by cvam1985, Feb 7, 2012.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Sep 25, 2011
    #1
    Sorry if a newb question but can a jailbroken Sprint iPhone 4S be unlocked via some jailbroken means and then be used with an AT&T sim?

    Thanks.
     
  2. macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #2
    not at this time no real ETA if you are on 5.0 IOS hopefully soon. However if your 5.0.1 IOS then nobody knows..
     
  3. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #3
    No.
    No unlock currently available for the 4S.
    And a sprint iPhone wont work in the US with AT&T or tmobile.
     
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Nov 21, 2011
    #4
    you know that Sprint 4S is CDMA and GSM? I was able to get out of contract with Sprint 2 weeks ago and some how they fully unlock my device and I can use At&t, havent try T-mobile but I guess it will work too..
     
  5. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #5
    I knew its dual but locked out from using AT&T or tmobile in the US.
    How did they somehow fully unlock your CDMA iPhone to accept US sims?
    I never heard of that before.
     
  6. macrumors 6502

    Joined:
    Nov 21, 2011
    #6
    Me either, like 4 days after I got out of contract I had to restore my phone and after I finish I got "Congratulations your iPhone has been unlocked" I asked my friend for his sim card and it worked. All Sprint did was cancel my contract.
     
  7. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #7
    Wow, cool.
    I wonder if only sprint does that.
    Cause clearly Apple and both CDMA carriers stated that this won't be possible.
     
  8. macrumors 68000

    Kyotoma

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Location:
    Carnegie and Ontario
    #8
    He didn't mention that his "device" was an iPhone, just a CDMA/GSM device. A lot of Android "World" phones work this way for the CDMA carriers. That way you can take your phone abroad. I've never heard of Sprint or Verizon ever domestically unlocking phones for customers though. That is odd in my opinion
     
  9. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #9
    Yes very weird.
    He did say he got this message after a restore "Congratulations your iPhone has been unlocked"
    So my guess is he's talking about an iPhone.
     
  10. macrumors 68000

    Kyotoma

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Location:
    Carnegie and Ontario
    #10
    I didn't read his second post after your reply. That makes a lot more sense.
     
  11. macrumors 65816

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Location:
    mexico
    #11
    by far the n00best question I've ever seen... at least try to do small research before jeez
     
  12. macrumors 6502

    Joined:
    Nov 21, 2011
    #12
    Android? ewww I did my 3 years sentence already! lol
     
  13. macrumors 68000

    Kyotoma

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Location:
    Carnegie and Ontario
    #13
    I was merely referring to Androids as an example. I have little to no praise for the Android phone manufacturers.
     
  14. macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #14
    I hear that!
     
  15. macrumors 6502

    Joined:
    Nov 21, 2011
    #15
    Question.. not even if they come up with an unlock? I thought if they come up with an unlock you will be able to use anywhere.

    TIA!
     
  16. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #16
    If they come up with an unlock like a software unlock with the JB then it should work anywhere.
     

Share This Page