USB Soundsticks not working in 10.6?

Discussion in 'OS X' started by zerostar, Aug 28, 2009.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Location:
    South Florida
    #1
    Anyone know what the deal is? I searched but didn't see anything....

    Reports are that USB Soundsticks are not working with Snow Leopard, that really stinks as I have a pair...

    Any chance there will be a fix to this?
     
  2. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Location:
    South Florida
    #2
    Anyone else having this problem or is it just me?
     
  3. macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    #3
    Soundsticks problem fixed in 10.6.1

    Snow Leopard 10.6.1 fixed the Soundsticks issue for me. (current model iMac, original Soundsticks)
     
  4. macrumors regular

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Location:
    Fremont, CA
    #4
    OK for me . . .

    I'm running 10.6.1 and iTunes 9 - the sound still comes out nice and
    clean on my original SoundSticks . . . I have last year's 24" iMac, which
    I bought this year as a refurb . . .

    What kind of Mac do you have? How do you have the SoundSticks
    attached? Mine are on a powered Belkin 7-port hub.

    Hope this helps . . .
     
  5. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 3, 2013
    #5
    Try a reboot?

    I had mine working, but then they stopped playing after I had removed the USB connector to use a thumb drive. The Soundsticks didn't show up in the output choices in sound preferences until I did a full restart (with the Soundsticks connected.)

    Now they work fine with 10.8.2
     

Share This Page