Use imac as display?

Discussion in 'iMac' started by Zeppelin707, Dec 28, 2007.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 28, 2007
    #1
  2. JNB
    macrumors 604

    JNB

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    In a Hell predominately of my own making
    #2
    The iMac only has video out for extended desktop or mirroring. You can't send video in to the display from another device.
     
  3. macrumors 68000

    tersono

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Location:
    UK
    #3
    the iMac doesn't have a video in connector, so no.
     
  4. macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Cuidad de México
    #4
    I used the nifty "Check if already posted" button and the answer to this did show up.
     
  5. macrumors 6502a

    WildPalms

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Location:
    Honolulu, HI
    #5
    LOL, good call. There seems to be a flurry of newbies in the forums lately repeating the same questions in new threads. A little bit of searching only takes a few minutes.
     
  6. macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Cuidad de México
    #6
    More like once every 10 seconds...

    You're talking to someone that thinks 10 seconds between searches is an eternity.
     
  7. macrumors 68030

    iPhil

    #7


    To do this is get a EYETV hybrid unit and that'll be it .. make sure that the unit works with your cable first ..


    The unit only can handle 1 external device a time .. So cable on iMac..
    There's no way for the vga cable to convert to EYETV unit..

    I'm using said unit for Digital Cable going thru my Core Duo Mini.. Any Intel Mac will run the EYETV software excellent...

    Just make sure you got enough HDD storage for the video recording .. it's 3.0 GB File per hour
     
  8. macrumors member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    #8
    I wouldn't suggest using an EYE TV for video games. There's a delay between when you see stuff and when your xbox is processing that info. This might just be because I'm on a G4 powerbook, but a friend that I think used a MBP said the same thing.
     
  9. macrumors 68030

    iPhil

    #9

    Tell me where i said use EYE TV for games in my previous post ?




    I didn't say that .. I said on game issue: There's no way for the vga cable to convert to EYETV unit
     
  10. macrumors member

    MacNerd12

    Joined:
    Dec 28, 2007
    #10
    The Elgato Hybrid allows you to do this.
     

Share This Page