Using DROP PIN in iphone app

Discussion in 'iPhone/iPad Programming' started by mukesh.kr, Dec 31, 2008.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2008
    #1
    Hi
    I want to use a drop pin in my iphone application to mark location in images.(just as a pin is dropped on google map to mark the location).
    But I don't know which control from Iphone SDK framework shoul be used for this and how.
    Please help me and/or give me any useful link to this explaining the usage.
    Your help will be greatle appreciated.
    Regards,
    Mukesh
     
  2. Guest

    caveman_uk

    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    Hitchin, Herts, UK
    #2
    It's not a public part of the SDK.
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Mar 13, 2008
    #3
    if you want to drop a pin on a google map that you display, use the google javascript api's. to drop a pin on a picture that you have on the iphone you would have to go into more advanced image processing, as there are no pre-made tools in the sdk that would take you very far.
     
  4. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2008
    #4
    Thanks a lot. But as I am new to Iphone progrmming, Can you please guide me how to start with the advanced image processing features for iPhone? Please provide me any link or pointers to understand the topic clearly.
     
  5. macrumors 68040

    Joined:
    Apr 22, 2005
    #5
    If you are new to iPhone programming, perhaps advanced image processing features aren't the place to start.
     
  6. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2008
    #6
    Creating a calloutView with image

    I created a callout view in my iphone application(like one on Google map, where a disclosure button is associated with the

    pin and on pin touch the callout view with disclosure button pops up). Following the example in iphone Developer's cookbook I

    was able to create a calloutView with a message and a disclosure button but my requirement is now to create a similar popup

    with image in the callout view (in place of string) and withot disclosure button.

    Can anyone please help me how to fix this?

    Your help will be greatly appreciated.

    Regards,
    Mukesh
     

Share This Page