using Panther and Mail, need help!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by wichard, Jan 21, 2004.

  1. wichard macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2003
    #1
    I just got Panther, which is a kick ass new OS, i am trying to make my hotmail address work, but have trouble connecting to the sever, also how do i set up my outgoing mail sever???
    thanks for all your help!!
     
  2. toughboy macrumors 6502a

    toughboy

    Joined:
    May 2, 2003
    Location:
    Izmir, Turkey
    #2
    well I dont have a panther, but Mail can't manage working with Hotmail.. at least I couldnt make it work.. I use entourage for it which comes with the Office X..
     
  3. Frisco macrumors 68020

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Location:
    Utopia
  4. wichard thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2003
    #4
    thanks

    thanks, i got it to work!! put if someone could tell me how to set up my outgoing mail sever, i am using an airport with cable internet.....thanks
     
  5. Frisco macrumors 68020

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Location:
    Utopia
    #5
    There should be a ReadMe file in the file that you downloaded that explains exactly how to setup your Outgoing Mail Server.

    Let me know if you find it.
     
  6. wichard thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2003
    #6
    i dont see any read me files, all i see is a license.rtf file. thanks
     
  7. zimv20 macrumors 601

    zimv20

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    toronto
    #7
    Re: using Panther and Mail, need help!

    Mail.app/Preferences/Accounts/AccountInformation

    it's at the bottom
     
  8. wichard thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2003
    #8
    i know where to set up the outgoing mail sever, but i dont know how to, thanks anyways
     
  9. zimv20 macrumors 601

    zimv20

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    toronto
    #9
    so you probably saw the Add Server... button. did you ISP give you the SMTP name?

    that's all you need, unless the server requires authentication. then, you just need your ISP username and password.
     
  10. wichard thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2003
    #10
    i saw that button, i dont think so, i have comcast, with it on a airport network
     
  11. zimv20 macrumors 601

    zimv20

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    toronto
    #11
    use comcast's smtp info. doesn't matter about the wifi
     
  12. wichard thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2003
    #12
    thanks i will try that, i will let you know how it works, not sure where i get it but i am looking it up

    i got it!!

    THANKS FOR ALL THE PEOPLE THAT HELPED ME!!
     
  13. zimv20 macrumors 601

    zimv20

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    toronto

Share This Page